Maten

lamm

Maten på Kreta är fantastisk, och om du vill så tar vi dig med till de restauranger som vi tycker har den godaste maten, den trevligaste personalen och den trivsammaste miljön.

Tillsammans runt bordet har vi möjlighet att prata om vad som gör just den maträtten så god, hur smaker byggs och kombineras, helt enkelt fördjupa måltiden med förståelse och kunskap om det hantverk som god mat faktiskt är. Mindful eating på vårt sätt!

Frukost på hotellet

frukostmatsal

Hemma på hotellet ingår en fin frukostbuffé i resans pris. Här behöver du inte välja hårdkokt eller löskokt, du kokar själv dina ägg precis som du vill ha dem.

Du njuter dem tillsammans med lokal fetaost, yoghurt, skinka, korv, gurka, tomater, oliver och många sorter av både kaffe och te. Smaklig spis!

part-3-jpeg

En kväll bjuder vi och hotellet på en gemensam Barbeque. Övriga middagar under veckan bekostas av var och en. Vi kommer att ta er med till de bästa restaurangerna i byn för dem som vill äta tillsammans med oss. För den som vill laga sin egen mat finns en mycket bra slakteributik och en grönsaksbutik alldeles i närheten av hotellet.

Comments are closed.