Vi söker lugnet

Slingrande väg ljusare med loggaPå våra resor söker vi inte de yttre kickarna, vi längtar inte efter dopaminets rus. Vi upplever istället den största njutningen i lugnet. När kroppen är tillfredsställd och sinnet lugnt kan flödet i oss möta pulsen utanför, vi möts i harmoni.

Det är först när tempot är lugnt som vi faktiskt förmår att uppleva med alla våra sinnen. Det är när farten går ner som upplevelserna och njutningen intensifieras. När kroppen är i säkerhet, trygg och lugn, kan vi sänka vår blick och se den jord vi går och lever på. När kroppen slappnar av kan vi höja vår blick, få perspektiv på livet, få kontakt med oss själva och våra drömmar.

På våra resor vill vi skapa möjlighet till harmoni för att din upplevelse ska bli så djup och bestående som möjligt. För att dofterna, smakerna och synintrycken ska vara så hela och omfattande som möjligt, för att därefter etsa sig djupt i minnenas bank.

Kommentera