Nya (av)bokningsvillkor pga coronaviruset

Med tanke på coronaviruset och oron för densamma väljer vi att under rådande omständigheter sätta vår kommande resa till Kroatien i viloläge. Det betyder inte att vi ställer in resan, men vi garanterar inte heller att den kommer att bli av. Vi avvaktar helt enkelt och ser hur allting utvecklas, mycket kan hända de kommande månaderna åt båda det ena och det andra hållet. Vår resa är tänkt att gå av stapeln den 30:e september, det är nästan ett halvår dit, så än lever vi på hoppet!

För dig som redan bokat resan och för dig som bokar framöver gäller följande: Vi tar emot och behåller din bokning, men du betalar ingenting i det här skedet utan ser tiden an tillsammans med oss. Du riskerar alltså ingenting genom att boka. När vi fattat ett nytt beslut om resan meddelar vi dig.

Vi avlutar med ett tips från oss till dig: Oroa dig inte, agera istället förnuftigt och klokt. Boosta ditt immunförsvar genom att äta god och nyttig mat, gå ut i naturen och andas frisk luft så mycket du kan, och såklart, tvätta händerna. Med tvål. Ofta. Och länge. 😊

Kommentera