Inställd resa

Till våra resenärer,

Vi måste dessvärre meddela att vi ställer in årets planerade höstresa till Kroatien. Resesituationen i Sverige och Europa är helt enkelt för osäker och risken för en andra våg av pandemin gör att vi bedömer att resan inte kan genomföras på ett för alla tryggt och säkert sätt. Vi har verkligen hoppats in i det sista och vi vet att många av er, liksom vi, sett fram emot den här resan, men nu måste beslutet trots allt fattas.

Kanske kan vi göra en resa till våren istället, kanske blir det nästa höst. Allt beror på livet och världsläget. Fortsätt gärna följa oss på våra sociala medier så återkommer vi där så fort vi kan göra upp nya planer. Till dess, låt oss njuta av den svenska sommaren och skapa oss soliga minnen som räcker även till höst och vinter!

Kommentera