Bokning

Datum
Avresa:  Vi planerar för början av oktober 2020.
Hemresa: —–

Resans längd: 1 vecka.

Pris och innehåll hittar du här.

Nytt för 2019 – vår samarbetspartner!

För att ge dig bästa service och säkerhet har vi nu inlett ett samarbete med den väletablerade resebyrån CE Travel. CE Travel är formell arrangör av resan, så när vi tagit emot din bokning vidarebefordrar vi den till reseybrån som ser till att din flybiljett och annat bokas som det ska. Har du frågor om de praktiska detaljerna kring flyget, försäkring eller vill ha hjälp att boka bästa möjliga anslutningsflyg från annan ort är det bara att du ringer Svetlana Gyukin på 08-441 71 92, eller mejlar på svetlana@cetravel.se. Alla arrangemang och aktiviteter på plats ordnar vi som tidigare år på egen hand.

Om flygresan
Vi flyger med lämpligaste flyg. Ett handbagage om max 10 kg samt en incheckad väska om max 20 kg ingår. Mat på flyget ingår inte. Lättare tilltugg går att köpa men ta gärna med matsäck om du vill ha något mer rejält att äta.

Bestämmelser kring bokningen

Anmälningsavgiften på 2000 kr ska vara betald inom 10 dagar från bokningsdatum för att din bokning ska vara giltig. Slutfakturan ska vara betald senast 40 dagar innan avresa. Faktura får du från CE Travel. Avbokning efter erlagd avgift medges inte. Om du blir sjuk, får förhinder och vill ha pengar tillbaka vänder du dig till ditt försäkringsbolag. Tänk på att det då krävs läkarintyg. Många har reseförsäkring i sin hemförsäkring men om du saknar sådan kan du boka din reseförsäkring via CE Travel.

Information och bokning
Har du frågor kring innehållet på resan, kontakta oss på info@harmoniresor.se. Har du frågor angående flyg, betalning etc, kontakta Svetlana på CE Travel på svetlana@cetravel.se. Vi sparar dina personuppgifter för att kunna genomföra din bokning, vår integritetspolicy hittar du här.

Kommentarer eller frågor är välkomna.

* anger obligatoriska fält

 

 

Comments are closed.