Bokning

Datum
Avresa:  Resan är inställd.
Hemresa: Resan är inställd.

Resans längd: 1 vecka.

Pris och innehåll hittar du här.

Vår samarbetspartner!

För att ge dig bästa service och säkerhet har vi ett samarbete med den väletablerade resebyrån CE Travel. CE Travel är formell arrangör av resan, så när vi tagit emot din bokning vidarebefordrar vi den till reseybrån som ser till att din flybiljett och annat bokas som det ska. Har du frågor om de praktiska detaljerna kring flyget, försäkring eller vill ha hjälp att boka bästa möjliga anslutningsflyg från annan ort är det bara att du ringer Svetlana Gyukin på 08-441 71 92, eller mejlar på svetlana@cetravel.se. Alla arrangemang och aktiviteter på plats ordnar Birgitta och Therese som tidigare år på egen hand.

Om flygresan
Vi flyger med Austrian airlines från Arlanda till Split, via Wien (incheckat bagage ska inte hämtas ut i Wien utan skickas hela vägen). Ett handbagage om max 8 kg samt en incheckad väska om max 23 kg ingår. Mat på flyget ingår inte men kan köpas till. Lättare tilltugg går att köpa men ta gärna med matsäck om du vill ha något mer rejält att äta.

Bestämmelser kring bokningen

Anmälningsavgiften/depositionen på 3000 kr ska vara betald inom 7 dagar från bokningsdatum för att din bokning ska vara giltig. Depositionen återbetalas inte vid eventuell avbokning. Slutfakturan ska vara betald senast 40 dagar innan avresa. Observera! Nya villkor på grund av coronaviruset! Läs mer här.

Faktura får du från CE Travel. Avbokning efter erlagd avgift medges inte. Om du blir sjuk, får förhinder och vill ha pengar tillbaka vänder du dig till ditt försäkringsbolag. Tänk på att det då krävs läkarintyg. Många har reseförsäkring i sin hemförsäkring men om du saknar sådan kan du boka din reseförsäkring via CE Travel.

För att resan ska kunna genomföras krävs minst 12 resenärer.

Birgitta, Svetlana, Therese

Information och bokning
Har du frågor kring innehållet på resan, kontakta oss på info@harmoniresor.se.

Har du frågor angående flyg, betalning etc, kontakta Svetlana på CE Travel på svetlana@cetravel.se. Vi sparar dina personuppgifter för att kunna genomföra din bokning, vår integritetspolicy hittar du här.

Resan är inställd och kan ej bokas!

 

 

Comments are closed.