Kraften

I varje människa, i Dig, finns en oändlig kraft. En kraft stor nog att försätta berg. En kraft mäktig nog att förändra världen. En kraft som skapar din verklighet och ditt liv, som gör dig levande. Den kraften besitter du, den kraften har du, är du.

Ibland känns det som att vi förlorat vår kraft, att den tillhör andra men inte mig. Så är det inte. ALLA har kraften, alltid, hela livet – men vi får inte alltid tag i den. Våra kroppar, våra sinnen, våra sjukdomar och våra dagliga bekymmer distraherar, förblindar oss, vi tappar kontakten. I värsta fall börjar vi tappa tron på oss själva, ger upp, ”det blev väl inte mer än så här”. Och vi sörjer det vi tror oss ha förlorat.
Men kraften att förändra och skapa, den finns där, den överger oss aldrig så länge vi är levande. Med kraften följer orken, glädjen, och skratten. Du känner dig stark, trygg, tillfreds. Du vet att du kan, du vet vad du vill, och du vill dela det med andra – världen är en god plats och du har din naturliga plats i den.

På våra resor vill vi att du ska återfinna Din Kraft. Återta den, stärka den, lyfta den. Och med den allt det som är du. Följ med!

Comments are closed.